fbpx

479,00 kr

är en lyxig behandling som ger näring och skyddar fransar och bryn. Gör hårstråna släta och blanka. Använd efter setting lotion, eller färg, efter lash eller browlift.

Artikelnr: A1025 Kategorier: , , , Etiketter: , , , ,
Denna produkt kan endast köpas av medlemmar. Vi säljer endast till utbildade med certifikat, gör en ansökan om medlemskap idag och få tillgång till produkterna inom en arbetsdag. Du hittar ansökan i menyn längst upp på sidan.

Keratin Complex

är en lyxig behandling som ger näring och skyddar fransar och bryn. Gör hårstråna släta och blanka. Använd efter setting lotion, eller färg, efter lash eller browlift. Räcker till ca 30 behandlingar, är också perfekt att använda hemma! Applicera med hjälp an en mascaraborste.

Varför använda keratin?

Vid kemiska behandlingar, minskar mängden keratin i fransar och bryn. Om det minskar för mycket blir hårstråna svaga, sköra och kan lätt brytas av. Därför är det viktigt att vi hjälper kroppen att fylla på det som gått förlorat.

Produkten penetrerar hårstråna och fyller sprickorna och ger håret ett skyddande lager. Det förstärker även behandlingar av lashlift och browlift och gör de mer hållbarare.

För mer information besök Mrs.Highbrow här

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Keratin Complex”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer

Rulla till toppen